Personalcard

Inleiding

personalcard.png

Fuga voorziet een koppeling met Personalcard, een Nederlands bedrijf dat gepersonaliseerde briefkaarten maakt en verstuurt. Daarbij wordt de lay-out, het drukken, controleren en verzenden volledig door Personalcard verzorgd. Zo kunt u bijvoorbeeld afsprakenkaartjes versturen als rappel voor een vaccinatie, of u kunt een gepersonaliseerd kaartje versturen wanneer het dier van de klant gestorven is.

Praktische werking

Op de website van Personalcard (http://personalcard.nl) kunt u gratis een account aanmaken. Personalcard ontwerpt een kaart/brief voor uw mailings en behandelingsherinneringen en koppelt deze aan uw account. Na selecteren en uploaden van de te versturen kaarten/brieven worden deze door Personalcard gedrukt en verstuurd (er gaat dus een fysieke kaart naar de klant). Vanuit Fuga stuurt u aan wie welke kaartjes dient te krijgen.

Als deze code hier is ingebracht, zal u nadat u gezocht hebt op klanten of dieren het Personalcard icoontje zien boven de resultatentabel. Hiermee kunt u de adressen en bijkomende informatie doorsturen naar Personalcard. Het versturen van behandelingsherinneringen gebeurt analoog.

Hier leest u meer over hoe u Personalcard kunt inzetten bij het versturen van nieuwsbrieven.